Visitekaarten

Print & Papier

Visitekaarten

Heb je graag wat meer keuze om je volgende campagne of designopdracht een beetje extra te geven? Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende papiersoorten.

Geintresseerd in onze Visitekaarten?

Neem dan contact met ons op via 030-123 4567 of vul het contactformulier in voor een passende en vrijblijvende offerte.

Visitekaarten laten drukken bij IYI Marketing

Voor visitekaartjes ben je bij IYI Marketing aan het goede adres. Bestel onze visitekaarten en laat ze drukken op verschillende materialen. Rechthoekig, vierkant rond of een andere vorm. Kies voor gelamineerd, gevouwen, spot (UV lak), multiloft, gehamerd, beschrijfbaar, gekleurd papier, recycled, goudfolie, watervast en meer. Bedruk uw visitekaarten met je eigen ontwerp of dat van je opdrachtgever in een formaat naar keuze. Bepaal zelf je oplage en kies uit een eenvoudige of luxe afwerking. Wil je een opvallende mailing versturen? Kies dan voor onze houten kaarten die ook beschikbaar zijn met ronde hoeken.

Wilt u dat we u helpen bij het maken van een mooi ontwerp dan bent u bij IYI Marketing ook bij het goede adres. Klik hier om contact met ons op te nemen.Visitekaartjes bestellen

Kies uit ons ruime assortiment en laat jouw visitekaartjes drukken bij Print.com. Denk hierbij aan standaard, gelamineerd, gevouwen, spot (UV lak), multiloft, gehamerd papier, beschrijfbaar, gekleurd papier, eigen vorm, recylcled materiaal, goudfolie, watervast (Yupo), PVC-pasjes, ronde hoeken, letterpress en kleur op snede en gmund cotton. U kunt al bestellen vanaf 25 stuks en vanaf 250 stuks als je voor Offset kiest.

PAPIER & PRINT

Ontdek een wereld van printinspiratie met meer dan 1000+ printproducten en miljoenen afwerkingen ...

WELCOME TO THE WORLD OF IYI MARKETING

Onze marketingbureau staat graag in uw schoenen om extra bijdrage te leveren aan uw professionele bedrijf, school of overheidsinstantie.
Welcome to IYI Marketing

OVER ONS

In 2003 zag IYI Marketing het levenslicht.

IYI Marketing is inmiddels uitgegroeid tot een specialist met meer dan 20 jaar ervaring in marketing in de breedste zin van het woord. Wij weten wat het is om een eigen zaak op te zetten, wat daarbij komt kijken en welke marketingstrategie past.

Vragen? Neem Contact op

> 20 JAAR

Van relatiegeschenken en kantoorartikelen tot webshops, websites en SEO optimalisatie, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kleine of grote print oplages, het opzetten van een uitgesproken en aantrekkelijk design voor uw website of de ontwikkeling van een webshop, geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Wij streven altijd naar up-to-date productkennis en volgen de laatste trends. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk, graag helpen wij u met advies op maat en denken wij mee om tot een betaalbare oplossing te komen.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking!

> 20 JAAR ERVARING

> PROJECTS

VISITS

> LINES OF CODE

Ontdek een wereld van marketing inspiratie