Kaarten

Print & Papier

Kaarten

Heb je graag wat meer keuze om je volgende campagne of designopdracht een beetje extra te geven? Laat je kaarten dan drukken bij IYI Marketing. Van wenskaarten tot en met kraskaarten. Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende papiersoorten.

Geintresseerd in onze Kaarten?

Neem dan contact met ons op via 030-123 4567 of vul het contactformulier in voor een passende en vrijblijvende offerte.

Wenskaarten bedrukken

Kies ervoor om wenskaarten te bedrukken bij IYI Marketing. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende kaarten. Hierbij kun je denken aan standaard kaarten van 42 soorten materialen, luxe kaarten van 8 verschillende materialen, multiloft kaarten (vanaf 1 stuk te bestellen), kaarten met enveloppen en groeipapier kaarten (duurzame keuze). Wil je een nog specialere kaart? Onze houten kaarten zijn uit het goede (berken)hout gesneden. En dankzij een inktdekking van 75% behoudt deze kaart zijn natuurlijke uitstraling als je hem bedrukt. Ook fijn: de meeste formaten kunnen gewoon met 1 postzegel op de bus. Bedruk ze allemaal met je eigen ontwerp en bepaal zelf wat voor afwerkingen de kaarten hebben.

Kraskaarten

Sinds kort zijn er ook kraskaarten te bedrukken in onze webapp. Deze kraskaarten zijn te verkrijgen in business card formaat, in A7 of A6 formaat. Het papier is gemaakt van 250 g/m2 gesatineerd MC en de krasvlakken zijn enkelzijdig toe te voegen waarbij de vorm en het aantal ervan zelf te bepalen zijn. De bedrukking van de kaart zelf is 4/0 full colour of 4/4 full colour. Bestel kraskaarten vanaf 100 stuks met extra opties om ze af te laten tellen en te sealen.

Enveloppen bij je kaarten drukken

Een zorgvuldig ontworpen mailing of kaart verdient een bijpassende envelop. En met ons ruime aanbod aan verschillende kleuren en formaten moet de perfecte envelop er wel tussen zitten. Leuk voor erbij: adresstickers. Scheelt een hoop schrijfwerk. Kies uit 33 kleuren op 120 g/m2 hvo offset. Al vanaf 10 stuks te bestellen. Voor een eco/recycled uitstraling ga je voor 90 g/m2 Paperwise Earth Pact Natural, te bestellen in lichtbruin. Ga je voor metallic? Dan heb je keuze uit de kleuren zwart, parelwit, créme, oranje, rood, blauw, goud, gebroken wit, platinum en zilver. 

PAPIER & PRINT

Ontdek een wereld van printinspiratie met meer dan 1000+ printproducten en miljoenen afwerkingen ...

WELCOME TO THE WORLD OF IYI MARKETING

Onze marketingbureau staat graag in uw schoenen om extra bijdrage te leveren aan uw professionele bedrijf, school of overheidsinstantie.
Welcome to IYI Marketing

OVER ONS

In 2003 zag IYI Marketing het levenslicht.

IYI Marketing is inmiddels uitgegroeid tot een specialist met meer dan 20 jaar ervaring in marketing in de breedste zin van het woord. Wij weten wat het is om een eigen zaak op te zetten, wat daarbij komt kijken en welke marketingstrategie past.

Vragen? Neem Contact op

> 20 JAAR

Van relatiegeschenken en kantoorartikelen tot webshops, websites en SEO optimalisatie, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kleine of grote print oplages, het opzetten van een uitgesproken en aantrekkelijk design voor uw website of de ontwikkeling van een webshop, geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Wij streven altijd naar up-to-date productkennis en volgen de laatste trends. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk, graag helpen wij u met advies op maat en denken wij mee om tot een betaalbare oplossing te komen.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking!

> 20 JAAR ERVARING

> PROJECTS

VISITS

> LINES OF CODE

Ontdek een wereld van marketing inspiratie