Print & Papier

Printinspiratie

PAPIER & PRINT

Ontdek een wereld van printinspiratie met meer dan 1000+ printproducten en miljoenen afwerkingen ...

Visitekaarten

Heb je graag wat meer keuze om je volgende campagne of designopdracht een beetje extra te geven? Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende papiersoorten.

Kaarten

Heb je graag wat meer keuze om je volgende campagne of designopdracht een beetje extra te geven? Laat je kaarten dan drukken bij IYI Marketing. Van wenskaarten tot en met kraskaarten. Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende papiersoorten.

Flyers, folders, posters

Vergelijk de grootste collectie folders, z-fold vouwfolders en flyers van Nederland en Belgie. Alles verkrijgbaar in ruim 30 formaten en meer dan 60 papiersoorten. Zeker weten dat er iets bij zit waar u als klant of opdrachtgever blij van wordt ...

Events & Horeca

Met veel plezier serveert IYI Marketing een smaakvolle selectie branding producten in de categorie horeca drukwerk. Van menukaarten tot bestekservetten met wikkel: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij IYI Marketing.

Brochures & Boeken

Laat je boeken en brochures drukken bij IYI Marketing: dé online printhub voor alle bedrijven, scholen en overheidsinstanties. Met keuze uit tientallen gangbare en speciale papiersoorten, afwerkingen en bindwijzen.

Kantoor & Schrijfwaren

Ben je op zoek naar een ruim en gevarieerd assortiment kantoorartikelen om te bedrukken? Voor jezelf of voor je klant of opdrachtgever? Bij IYI Marketing vind je alles wat je nodig hebt én meer. Bedruk stationary met je eigen logo/ontwerp of dat van je klant.

Geintresseerd in onze Kantoor & Schrijfwaren?

Neem dan contact met ons op via 030-123 4567 of vul het contactformulier in voor een passende en vrijblijvende offerte.

WELCOME TO THE WORLD OF IYI MARKETING

Onze marketingbureau staat graag in uw schoenen om extra bijdrage te leveren aan uw professionele bedrijf, school of overheidsinstantie.
Welcome to IYI Marketing

OVER ONS

In 2003 zag IYI Marketing het levenslicht.

IYI Marketing is inmiddels uitgegroeid tot een specialist met meer dan 20 jaar ervaring in marketing in de breedste zin van het woord. Wij weten wat het is om een eigen zaak op te zetten, wat daarbij komt kijken en welke marketingstrategie past.

Vragen? Neem Contact op

> 20 JAAR

Van relatiegeschenken en kantoorartikelen tot webshops, websites en SEO optimalisatie, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kleine of grote print oplages, het opzetten van een uitgesproken en aantrekkelijk design voor uw website of de ontwikkeling van een webshop, geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Wij streven altijd naar up-to-date productkennis en volgen de laatste trends. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk, graag helpen wij u met advies op maat en denken wij mee om tot een betaalbare oplossing te komen.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking!

> 20 JAAR ERVARING

> PROJECTS

VISITS

> LINES OF CODE

Ontdek een wereld van marketing inspiratie